La plaça de Sant Domènec es va omplir en el primer concert de la festa major que s'esperava massiu, el que hi va oferir Itaca Band dissabte. L'endemà, com no podia ser d'una altra manera, va quedar petita per rebre un dels grups revelació del panorama musical català actual: els terrassencs Doctor Prats. No va quedar ni un racó buit. La gentada no només va omplir la plaça sinó també la Muralla de Sant Domènec fins a l'alçada del carrer de Guimerà. Segons l'Ajuntament, hi van anar unes 5.000 persones.

Ni les previsions de pluja ni el poc temps de marge per als qui van anar a veure el castell de focs no van impedir la gran assistència per escoltar cançons de la banda catalana com Tu fas o Caminem lluny. Amb No t'encantis, una gran part del púbilc va acabar fent volar la seva samarreta, una tradició dels concerts del grup quan toca aquesta cançó.

A més de l'ambient festiu i del fet que no es registrés cap incident, la plaça es va omplir de color gràcies a la pintura fluorescent que Doctor Prats ofereix en les seves actuacions en una carpa perquè la gent es pinti la cara i llueixi amb l'efecte dels focus de llum.

Si bé els adolescents van ser els que van predominar més a l'acte, també hi havia molts pares i mares amb canalla, i fins i tot avis, que van acostar-se a la plaça per ballar al ritme del grup terrassenc. Les opinions quant a l'espai del concert en comparació de l'any passat, en què Els Catarres es va passar de Sant Domènec al carrer de Sallent preveient que seria massiu, també van ser diverses. Alguns van considerar que la cèntrica plaça era massa petita. Sobretot el públic més jove consultat per aquest diari valorava que quedava petita per a un grup de tant renom com Doctor Prats. «No és un espai per fer-hi concerts. Ja es podia preveure que hi aniria tanta gent», es queixava Xènia Jiménez, una jove manresana que va anar al concert de diumenge.

El lloc va ser l'idoni

A diferència d'ella, hi havia gent que es mostrava molt contenta de l'espai i fins i tot parlava de «la millor festa major en molts anys». Aquesta part del públic va aplaudir l'Ajuntament per portar un grup «tan potent» i considerava que el lloc era l'idoni perquè és al centre de Manresa, cosa que permetia accedir ràpidament a la resta d'espais festius.

Raquel Harillo, que va anar al concert d'Els Catarres, opinava que aquell espai va ser l'adequat per rebre grups que atrauen tanta gent i no entenia per què no s'havia repetit aquest any. Per contra, força persones van coincidir que la llargada del carrer va fer que cap al final no se sentís bé el so i que no es veiés res.