En el marc de la campanya «Estima la nit», impulsada per l'Ajuntament, el Punt Lila del carrer de Sant Miquel i el de la Plana de l'Om van posar a disposició trossos de roba lila per indicar que qui en duia un de lligat no volia que li estripessin la samarreta durant el ball del correfoc, una acció tradicional d'aquest acte. Segons informació del consistori, se'n van repartir 300 retalls (17 metres).

D'altra banda, les persones que van acabar amb la samarreta estripada o penjada als cables de la pirotècnia, també es van poder adreçar al Punt Lila, que va repartir camisetes liles de diverses talles per marxar cap a casa amb la roba íntegra. En aquest cas, se'n van repartir 178. Aquest servei no estava destinat només a dones. Les responsables de les dues taules van explicar a Regió7 que, dilluns a la nit, 2 de cada 10 persones que hi van anar a buscar cintes i samarretes van ser homes. Van lamentar, alhora, que la gent que duia el retall de roba acabés igualment amb la samarreta estripada.

A l'inici de la campanya «Estima la nit», les regidories impulsores van informar que l'objectiu era aconseguir unes festes lliures d'agressions masclistes. En aquest sentit, 14 persones es van adreçar al Punt Lila per explicar que s'havien sentit incomodades per algun incident, com per exemple mirades desagradables, tocaments... La resposta de les responsables del punt informatiu va ser parlar amb la persona i acompa-nyar-la i oferir-li el suport que requerís perquè no se sentís sola en aquesta situació.

Durant tot el matí d'ahir, es va posar a disposició de les dones interessades un servei d'urgències al SIAD per atendre els casos d'agressió sexistes durant les festes. No hi va haver cap demanda.