El divendres, dissabte i diumenge de la Festa Major de Manresa, l'Ajuntament va distribuir pels espais on es van celebrar actes mig centenar, 48, 52 i 61, vàters portàtils, respectivament, entre els quals hi havia unitats pensades per a persones minusvàlides i urinaris (els d'homes). El dilluns de correfoc, però, aquesta xifra va baixar de manera més que considerable fins a només 18 vàters, tot i la gentada que atrau cada any aquest acte i el ball posterior fins ben entrada la matinada.

Segons informació facilitada pel consistori, davant les crítiques d'alguns veïns que van ser víctimes de l'incivisme dels que van decidir fer les necessitats als seus carrers en lloc de fer-ho als vàters instal·lats per a l'ocasió, el divendres se'n van instal·lar 48 entre la plaça Major, la plaça d'Europa, la Muralla del Carme, la Plana de l'Om, Sant Domènec, els jardins del Casino, la plaça del Mercat i el carrer de la Canal. L'endemà, dissabte, en va distribuir 52. No va posar els tres de la plaça d'Europa, però en va afegir tres a la plaça Porxada i quatre al parc de la Seu.

Diumenge, dia del castell de focs i del concert de Doctor Prats, va treure els tres de la Porxada i els quatre del parc de la Seu i, a canvi, en va posar 16 al parc de l'Agulla.

El dia del correfoc, a tres llocs

Dilluns, tot i que el programa festiu va incloure menys actes que el cap de setmana, xoca que dels 48, 52 i 61 serveis repartits es passés a només 18, tenint en compte que la nit va ser molt llarga. Aquest dia, només hi va haver vàters a la plaça Major (13), a la plaça d'Europa (3) i a Sant Domènec (2).

Entre el dissabte del correigua i el dijous a sobre es van repartir entre 6 i 32 WC. El dissabte del correaigua, dia 24, 11; el diumenge 25, 6; el dimarts 27, 2; el dimecres 28,14 i el dijous 29, 32.