Metrovacesa va anunciar fa poc que en una altra de les parcel·les que posseeix al carrer de la Concòrdia, en aquest cas la més propera a l'antiga fàbrica Vinyes -ara propietat d'Ampans-, s'hi construirà una residència d'avis que gestionarà Sanitas (vegeu edició de l'1 d'agost). Tindrà 195 places.

La promotora va arribar a un acord amb l'empresa d'assegurances de salut per construir una residència privada per a gent gran a la capital del Bages. Es construirà molt a prop dels dos edificis de pisos que també signa Metrovacesa, en una de les tres parcel·les que té la promotora al carrer Concòrdia. En aquest cas, el solar escollit per al projecte de la residència és el que fa cantonada amb el camí de la torre d'en Vinyes, on hi ha l'antiga fàbrica Vinyes.

La constructora participada per Grup Santander i BBVA vendrà clau en mà a Sanitas els 98 habitatges que té previst construir en aquest emplaçament amb usos residencials. Entre tots sumaran 170 habitacions i un total de 195 places per a persones de la tercera edat, asseguren fonts de la companyia d'assegurances. Aquest ter-reny, segons informació facilitada per l'Ajuntament de Manresa a aquest diari, té una edificabilitat de més de 8.300 metres quadrats.

La voluntat és que la residència estigui enllestida el primer trimestre del 2022. Serà privada però, segons Sanitas, podria disposar d'algunes places concertades.