Més de 130 persones van viure ahir un correfoc diferent. Eren les encarregades de vetllar per la seguretat i prestar assistència sanitària a qui fes falta. La majoria eren membres de Creu Roja. La resta, policies locals, mossos d'esquadra, bombers, personal mèdic i assistencial d'Althaia i voluntaris d'ADF, a més a més dels membres de seguretat de Xàldiga. La coordinació era de Protecció Civil. El centre de comandament es va instal·lar a la plaça d'Europa.

A més a més d'un hospital de campanya també es van mobilitzar 8 ambulàncies que es van anar movent per seguir el recorregut del correfoc i, puntualment, també hi va haver una ambulància del SEM. Creu Roja va mobilitzar el seu vehicle de coordinació, que permet mantenir el contacte permanent amb tots els seus efectius via Internet.

Abans del correfoc es va celebrar una reunió amb tots els membres de seguretat i sanitaris on es va fer l'últim recordatori de les pautes a seguir en cas d'emergència. En tancar edició havien fet tres assistències.