Entre ahir i dimarts vinent s'ha obert un segon període per tal que les famílies que no van presentar sol·licitud dins el termini habitual per a les llars d'infants públiques de Manresa puguin demanar plaça a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) per si durant el curs escolar queda alguna plaça vacant la puguin aprofitar.

La sol·licitud, que es pot fer per a infants nascuts entre l'1 de gener del 2017 i el 23 de maig del 2019, passarà a formar part d'una segona llista d'espera, que quedarà oberta fins a final de març de 2020.

L'OME es troba ubicada a l'Edifici Infants (Carretera de Vic, 16).

Tota la informació i l'accés a la documentació es poden trobar a l'enllaç de la pàgina web municipal https://www.manresa.cat/web/menu/4658-preinscripcio-a-les-llars-d-infants-publiques

El curs 2019-2020, a les llars d'infants L'Estel, La Lluna, Petit Príncep, La Llum i Bressolvent, la matrícula costa 100 euros i les quotes, 170 (11 quotes de setembre a juliol). A les llars d'infants Picarol, La Ginesta i L'Espurna, es paguen deu quotes de setembre a juny de 118,25 euros.