La 17a Setmana de Jocs al Carrer ha tingut una creixent participació a les Nits de Joc a la plaça Major de Manresa, on la darrera nit, segons xifres del CAE, hi havia prop de 200 persones jugant, el doble que altres anys.

La gran novetat d'aquesta edició ha estat la incorporació de l'Anònima com un dels espais de joc, acollint l'activitat de Kapla, un joc format per petites peces de fusta amb unes proporcions determinades que permeten fer grans construccions i que fins ara es feia a la Plana de l'Om. Pel fet de tractar-se d'un espai tancat i cobert, l'Anònima ha donat a l'espai d'un ritme més pausat que el de les places, una condició indispensable per fer les construccions segons l'organització, i ha permès conservar i continuar les construccions fetes els dies anteriors.

Tot i la poca tradició lúdica de l'Anònima, des del CAE es fa una valoració molt positiva d'aquest canvi i, tal com ja va explicar aquest diari , l'entitat vol traslladar la seva seu a l'antiga fàbrica.

En aquesta 17a edició el CAE ha comptat amb una àmplia xarxa lúdica de col·laboradors formada per la Fundació La Xarranca, Ampans, la Universitat de Manresa, la Ludoteca Ludugurus, Ludambule, en Mateu Comellas, el Mercat de Puigmercadal, l'Institut Guillem Catà, la botiga Abacus Manresa i un bon nombre de voluntaris i voluntàries que hi han col·laborat en la dinamització de les activitats. L'Ajuntament de Manresa i la Direcció General de Joventut aporten els recursos econòmics necessaris per poder fer l'activitat.

Tots els amants del joc tindran oportunitat de continuar jugant amb les activitats del CAE.