El diumenge dia 15 de setembre, Decathlon Manresa amb la col·laboració de l’Associació Bioeduca i l’Ajuntament de Manresa, organitza per cinquè any consecutiu una Jornada de voluntariat Ambiental.

Decathlon organitza enguany més de 100 accions de voluntariat ambiental al conjunt de l'estat espanyol. L’objectiu és recuperar espais naturals en els que milions de persones hi practiquen esport. Conscienciar i aprendre per tal que les generacions futures puguin seguir disfrutant del nostre terreny de joc: la natura.

Entre les més de 100 accions ambientals, destaquen tallers de conscienciació ambiental, neteja de fons marins, recollida de residus en espais naturals, jocs i activitats pels més petits o neteja de plantes invasores. En el cas de Decathlon Manresa, la botiga organitza un esdeveniment totalment gratuït en que es netejarà un tram de la llera de la riera de Rajadell i es col·laborarà en la conservació de la zona.

En la darrera edició de la Jornada Ambiental de Decathlon Manresa es van recollir prop de 300 quilos de deixalles de tot tipus prop de la zona del Bosquet de Sant Fruitós de Bages. A nivell espanyol, en els darrers quatre anys aquest tipus de jornades han aconseguit recuperar més de 100 zones naturals, aplegant més de 6000 voluntaris i plantant més de 15000 arbres.

La jornada d’aquest diumenge dia 15 està oberta a totes les edats i públics, és gratuïta i el punt de trobada serà a les 10 del matí al mateix pàrquing de Decathlon Manresa.

Al finalitzar la jornada hi haurà piscolabis i obsequis per a tots els participants. La inscripció a l’esdeveniment es pot realitzar a la mateixa web de Decathlon o a través de la botiga.