Durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible, del 16 al 22 de setembre, es podrà fer servir el bus urbà de Manresa per un euro, la meitat del que val ara.

El bitllet senzill a qualsevol de les línies del servei urbà costarà 1 euro i no 2 euros, que és la tarifa habitual. Per fer la comunicació d'aquesta promoció, adreçada especialment a incentivar l'ús del transport públic a nous usuaris, s'ha realitzat una campanya amb vinils a busos i marquesines.

L'Ajuntament ha volgut recordar que aquesta mesura no interfereix en res en la normal utilització de la resta de bitllets habituals com són la T-10, la T-mes, la T-16 i la T-bonificada.

El PSC ho troba insuficient

PSCEl PSC de Manresa va emetre un comunicat ahir en què felicitava l'Ajuntament per la mesura però l'instava a fer-ne més difusió, ja que «la senyalització a les parades va dirigida especialment a persones que ja són usuàries del bus, i a qui ens hem de dirigir principalment és, precisament, a qui no l'usa habitualment».

Per al PSC, «un cop analitzat el funcionament de la mesura puntual per a una setmana, serà bo que estudiem plegats la implantació permanent de la rebaixa del preu del bitllet senzill, en el marc del Pla de mobilitat que s'ha de començar a treballar en els propers mesos», ha conclòs el portaveu socialista, Felip González.