El trànsit al carrer Dos de Maig de Manresa es restablirà aquest dissabte, 14 de setembre, segons ha informat l'Ajuntament. Durant el mes d'agost s'han realiutzat en aquest vial treballs de renovació del clavegueram a càrrec d'Aigües de Manresa.

A banda, el consistori també ha informat que dilluns vinent, 16 de setembre, es duran a terme dues noves actuacions corresponents al pla de xoc de l’espai urbà 2019 per a la millora de les calçades, concretament als camins de Castellfollit i de la Riera de Rajadell.

Els treballs de pavimentació provocaran diverses afectacions de trànsit durant tot el dia:

  • Camí de Castellfollit: l’actuació preveu la millora de la pavimentació de dos trams del camí, molt deteriorats per l’acció de les arrels d’arbres propers. Es tallarà al trànsit de vehicles en tres trams d’actuació, habilitant un itinerari alternatiu per els marges dels trams afectats.
  • Camí de la Riera de Rajadell: La proposta planteja la millora del camí de la Riera de Rajadell a diferents trams compresos entre el Xup i el camí de Castellfollit. Es tallarà al trànsit de vehicles en diferents trams d’actuació.