Una vintena d'activitats és el que ofereix la Festa de la Verema de l'Oller del Mas, que se celebrarà aquest cap de setmana per als amants del vi, la cultura i les activitats familiars.

Avui, de les 12 del migdia a les 8 de la tarda i, demà, de les 12 del migdia a les 3 de la tarda, a l'Oller del Mas hi haurà concurs de pintura ràpida, mercat amb productes artesans, concursos, espectacles, verema en família, tastos i visites al celler, música en directe.

Avui, a les 5 de la tarda, espectacle de màgia amb Joaquín Matas. A les 6 de la tarda, concert d'Antonio El Remendao. A les 8 de la tarda, concert de RubberSoul, que oferirà The Beatles Tribute. Accés gratuït. També hi ha activitats de pagament. Per a més informació: www.festaverema.com.

Varietat d'activitats

La tarda del dissabte 21 de setembre, la finca Urpina, a Sant Salvador de Guardiola, acollirà la verema solidària d'Ampans. A partir de les 5 de la tarda i fins a la mitjanit es podrà gaudir d'activitats relacionades amb els vins Urpina i els formatges Muntanyola que Ampans elabora de forma artesanal a la finca.

La música tindrà gran protagonisme i hi participaran tres grups manresans emergents, entre els quals Clazzics i Los Valientes. També hi haurà servei de bar a la plaça de la formatgeria, fins entrada la nit, i es podran comprar productes amb promoció especial de verema.

El tast musicat a peu de vinya serà un dels atractius de la festa, el presentarà l'enòleg Joan Soler. Una altra novetat destacada d'aquest any és el taller de circ, a càrrec de la companyia manresana la Crica.