L'Ajuntament de Manresa farà avui, a les 7 de la tarda al gimnàs de l'escola Pare Algué , una sessió informativa oberta a tots els veïns per explicar els detalls de les obres d'urbanització de la Via Sant Ignasi, la plaça del Remei i l'avinguda Bertrand i Serra, que arrencaran la setmana que ve.

L'acte tindrà la presència del primer tinent d'alcalde i regidor de Presidència, Marc Aloy; del regidor d'Urbanisme i Mobilitat, David Aaron López; de la regidora de Barris, Núria Masgrau; i de tècnics municipals.

3,3 milions d'euros

La imminent actuació suposa una inversió de 3.329.316 euros i forma part de les obres d'urbanització del pla Especial Fàbrica Nova. El cost principal de l'obra serà assumit per Criteria Caixa, empresa propietària de la Fàbrica Nova, mentre que els veïns i l'Ajuntament assumiran els 545.701,86 euros restants a parts iguals.

Aquests treballs representaran la transformació de 13.172 m2 d'espai públic i donaran continuïtat a les intervencions realitzades mesos enrere al tram sud a la Via Sant Ignasi, entre la passarel·la de les Escodines i les piscines.