S’Temple Bar, MasterOut i MonDJ van actuar dijous al pati de la UPC Manresa en la festa d’inici de curs, organitzada pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM) i el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia (COETGME) de Catalunya i Balears.

La vetllada va començar amb el concert dels S’Temple Bar. La banda és una formació creada a Santa Maria d’Oló el 2011 que es defineixen com a grup de música tavernera que fusiona sons irlandesos i catalans. El seu ritme i les seves cançons i versions van anar animant un inici de festa on un públic de totes les edats va gaudir del seu concert.

Ja més entrada la nit, van agafar el relleu els MasterOut, una parella de DJs i productors de Barcelona, amb més de 7 anys dedicats a la música electrònica. El seu estil es basa en combinar gèneres de l’electrònica (House, Tech House, i EDM) amb altres gèneres, incloent música urbana, rap, hip-hop, rock, etc. Va ser el moment en que els joves universitaris de la festa van agafar el protagonisme deixant-se endur per la música dels DJs.

El punt més intens de la nit va arribar amb MonDJ que va encomanar la seva energia als assistents i va fer pujar la intensitat de la festa. Val a dir que els més de 20 anys darrere de les cabines avalen la seva carrera. Artista autodidacta, ha passat per diversos estils de música electrònica sabent adaptar-se a les tendències del moment. Gràcies a la seva dilatada trajectòria ha adquirit un coneixement musical molt ampli, que li ha permès punxar a les sales més importants del país i s’ha convertint en un referent en el seu estil. Les seves sessions carregades d'energia i dinamisme són les més buscades en el panorama nocturn actual, omplint cada setmana les pistes de ball on punxa.

Cal destacar l'absència d'incidents i que el concert va ser un regal que va fer el CETIM i el COETGME a la UPC Manresa per celebrar l’inici de curs i que, segons van dir els representants dels col·legis durant els parlaments inicials de la festa, pretén convertir-se en una tradició.

La UPC Manresa ha creat, en els seus ja més de 75 anys d’història, forts vincles amb el teixit empresarial i industrial de la Catalunya Central, com el que la uneix amb el CETIM i el COTGME. La UPC Manresa ha agraït als dos col·legis per el seu suport constant i un regal que qualifica de "magnífic".

Durant la festa es va poder fer ús del servei de barra i entrepans gràcies als joves de la Comissió de Festes de la universitat que se’n van fer càrrec i, "com sempre, vam comptar amb el suport de l’Ajuntament de Manresa per tirar endavant la festa", assegura la universitat manresana.