L'edició d'enguany de la fira Ecoviure tindrà un programa d'activitats pensat especialment per a un públic familiar amb l'objectiu de difondre els valors de l'ecologia i la sostenibilitat entre els infants. La pròxima edició de la mostra se celebrarà els dies 19 i 20 del pròxim mes d'octubre. La iniciativa es batejarà amb el nom de Petit Ecoviure.

La proposta consistirà en diferents tallers on els nens i nenes podran experimentar i jugar. Segons l'organització, es tracta d'una de les novetats de l'Ecoviure d'aquest any per promoure la vocació divulgativa del certamen, que busca una societat més solidària, justa i respectuosa amb el medi ambient. L'Ecoviure celebrarà la seva 21a edició i és una de les fires pioneres d'aquest sector.

El Petit Ecoviure tindrà activitats com aprendre a identificar fibres naturals tèxtils, crear perfums personalitzats, construir joguines amb envasos, s'ensenyarà com fer pa a casa o bé saquets d'olor amb herbes aromàtiques.

Tot i que les propostes del Petit Ecoviure s'han d'acabar de planificar, s'ha confirmat que hi haurà una pista de karts elèctrics, un inflable gegant per aprendre a recilar i una gimcana familiar.

Ecoviure és una de les fires de referència a Catalunya del medi ambient i la sostenibilitat. Hi ha representació de sectors com el de l'alimentació ecològica, el tèxtil sostenible i la cosmètica natural.