Aquesta setmana tindran lloc les darreres actuacions previstes del total de 22 pavimentacions programades en el marc del Pla de Millora de l'Espai Públic 2019, que afectaran la zona d'aparcament del carrer Sant Joan de Déu (davant de l'Hospital Sant Joan de Déu); trams del camí de Castellfollit; el camí de la riera de Rajadell, vials interiors de vianants al barri del Xup, la rotonda del carrer Alvar Aalto-avinguda Països Catalans-carretera BV-1225; i el carrer Narcís Monturiol d'accés al polígon industrial de Bufalvent.

En total, les millores en aquests 22 vials de la ciutat impliquen una superfície total de 15.805 m2 i suposen una inversió de 430.000 euros.

L'Ajuntament té previst executar properament les propostes de millora pel que fa a voreres i accessibilitat, fins a arribar al milió d'euros d'inversió durant aquest any.

Afectacions a la mobilitat

Avui. Els sectors afectats seran la zona d'aparcament del carrer Sant Joan de Déu (davant l'Hospital Sant Joan de Déu). Es prohibirà l'estacionament de l'àmbit d'afectació dels treballs, i es mantindrà l'accés i sortida de vehicles a la zona d'aparcament d'acord a l'estat dels treballs.

Demà. Al camí de Castellfollit s'habilitaran itineraris alternatius pels marges dels trams afectats. Al camí de la riera de Rajadell es tallarà al trànsit de vehicles en diferents trams d'actuació.

Dijous. S'intervindrà en vials interiors de vianants al barri del Xup i itineraris de vianants quedaran puntualment restringits.

La nit de divendres a dissabte les obres es duran a terme a la rotonda que posa en comunicació l'avinguda dels Països Catalans, el carrer Alvar Aalto i la carretera BV-1225 que va al Pont de Vilomara. Es faran desviaments de trànsit (amb personal d'obra) dins l'àmbit de treballs d'acord amb les afectacions que hi vagi havent i mantenint els itineraris del trànsit habituals.

Al carrer Narcís Monturiol d'accés a polígon industrial de Bufalvent. Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Narcís Monturiol des de la Carretera BV-1225, el primer accés al polígon industrial Bufalvent en direcció al Pont de Vilomara.

Es mantindrà l'accés a carretera C-55 des de la carretera BV-1225, que permet arribar fins a la població del Pont de Vilomara, des del segon accés al polígon industrial de Bufalvent.

És previst que aquestes afectacions a la mobilitat durin només una nit.