Una setantena d'activistes de la PAHC Bages s'han concentrat aquet matí de dilluns davant del número 74 del carrer Barcelona de Manresa i han aturar el desnonament de l'Abderrahman Latrach, la seva esposa i tres fills, el més gran dels quals té 8 anys. Els activistes han aconseguit el seu objectiu i el desnonament s'ha aturat. La família de Latrach es podrà quedar al pis fins que l'Ajuntament de Manresa els hi trobi una altra vivenda.

El desnonament havia estat dictat amb un «caràcter absolutament improrrogable», una situació extraordinària a la qual, segons la PAHC Manresa, la plataforma no havia hagut de fer front mai abans. Tot i això, s'ha aturat.

És el cas d'Abderrahman Latrach i la seva família, a qui, després de reformar un pis que funcionava com a traster, els van apujar el preu del lloguer d'una manera «indigna», segons va explicar l'afectat, que els va portar a haver de deixar de pagar.

Després d'evitar, l'octubre de 2017, el primer desnonament, Latrach va rebre la nova ordre, però, aquest cop, amb caràcter improrrogable.

L'afectat, juntament amb altres membres de la PACH, denunciava «l'abús de poder de les grans empreses de lloguer» i demanava una assistència màxima de la ciutadania per intentar frenar el desnonament per «poder seguir donant un sostre als meus tres fills».