Després d'haver-ho d'ajornar un parell de vegades per culpa de la previsió de mal temps, aquest cap de setmana s'ha pogut convocar, finalment, la doble sessió de fotos als principals espais turístics de Manresa impulsada per la Fundació Turisme i Fires de Manresa. Ahir es va fer la primera, que va aplegar 25 persones. A la d'avui n'hi participaran una trentena.

A la crida hi van respondre 120 persones, de les quals s'ha fet una tria dels diversos perfils desitjats: famílies, parelles, gent gran... Els feien falta mig centenar de persones. Les fotografies resultants es faran servir en materials de difusió i publicitat i en imatges de promoció de Manresa Turisme.

Per poder fer les instantànies es va fer una crida i els interessats havien d'enviar una fotografia actual amb el nom, edat, telèfon de contacte i sessions en les quals voguessin col·laborar.

Ahir, la primera sessió va incloure el carrer del Balç i la Cova de Sant Ignasi, i avui la protagonitzaran el passeig de Pere III, el Pont Vell i la basílica de la Seu.