Una espectacular avaria de la xarxa d'aigua va anegar aquest dijous l'avinguda Pirelli de Manresa fins a la cantonada amb el carrer de Torroella.

L'avaria es va produïr a les 2 de la tarda. La força de l'aigua va rebentar la vorera per on passa la canonada de la xarxa general, va deixar sense subministrament els veïns i va entorpir la circulació de vehicles.

En un primer moment, els conductors van optar per aturar-se perquè no sabien si podien continuar la marxa o si l'avaria havia afectat també l'asfalt de l'avinguda Pirelli i podien tenir problemes i quedar encallats per l'aigua o per algun forat a la calçada que quedés fora del camp de visió.

Un cop alertada la companyia municipal Aigües de Manresa s'hi van desplaçar treballadors que van tallar el pas de l'aigua. Tot seguit va arribar una excavadora que va retirar la part de la vorera feta malbé per la força de l'aigua i va deixar al descobert la canonada perquè pogués començar a ser reparada.

El nou incident a la xarxa de distribució d'aigua arriba després que a finals de setembre la plaça Mallorca de Manresa patís una fuita d'aigua en un punt pròxim a l'avaria que va tenir lloc el 24 de març passat i que va obligar el juliol ha aixecar el ferm i renovar una canalització de 70 metres. Un altre incident és el que es va produir a finals d'agost quan una altra avaria va deixar sense aigua els veïns de la carretera del Pont de Vilomara de Manresa. El tall d'aigua va afectar la carretera del Pont de Vilomara des de l'altura del carrer Trieta fins a l'altura del carrer Foneria, i també el carrer Lluís Argemí.