L'Oller del Mas serà l'escenari, demà, de la primera edició del festival Saluda't per donar a conèixer productes i serveis per tenir una vida més saludable, organitzat pel Centre Alternatura.

La jornada, de 3/4 de 9 del matí a 8 del vespre, va dirigida a públic de totes les edats, petits i grans. Els visitants hi podran trobar tres zones diferenciades: una de mercat, una altra per a xerrades i activitats per a adults, i una zona infantil.

L'accés al festival serà de franc i dins del recinte hi haurà propostes gratuïtes al pati d'armes del castell, com ara l'espectacle «Encaixant somnis», de l'Escola de Ballet Olga Roig, i l'exhibició de l'Esbart Cor de Catalunya. En paral·lel, hi haurà activitats de pagament (5 euros cadascuna, o un abonament de 20 euros que permet accedir a totes. Excepte les visites al celler i tastos, i el taller de cosmètica natural, que valdran 10 euros).

Les activitats infantils tindran un preu d'entre 3 i 4 euros. La compra d'entrades anticipades es pot fer al web eventbrite.es.

Per a més informació es pot seguir el compte d'Instagram @ saludat_festival.

Al mercat hi haurà productes frescos, de proximitat i ecològics, utensilis de cuina, cosmètics sense tòxics, envasos reciclables, llibres de salut, cistelles de vímet i productes a preus promocionals.

Les xerrades, tallers, sessions de ioga i pilates, i la resta d'activitats destinades a públic adult es faran a la sala de banquets. Entre d'altres, hi participaran Àstrid Barqué i Martina Ferrer, que a més vendran i firmaran llibres. També hi haurà un concurs de cassoles saludables (comprant un tiquet de 10 euros es podrà fer la degustació dels plats). A la zona infantil es faran tallers i activitats coordinades pel voluntariat dels monitors de l'esplai Merlot de Salelles.