Òscar Dalmau, director de Nous Projectes del campus Manresa de la UVic-UCC, és el nou vicepresident del comitè executiu de la Red de Educación Continua de Latinoamérica y Europa (RECLA).

Dalmau va ser designat per al càrrec dijous durant la reunió d'associats que es va celebrar a São Paulo, en el marc de la 24a trobada internacional d'aquesta organització, a la qual també va assistir el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez.

UManresa-FUB ha apostat per Òscar Dalmau per a aquest càrrec perquè compleix els requisits d'haver format part de la xarxa com a entitat associada i per la seva experiència en càrrecs de responsabilitat en formació contínua en institucions d'educació superior. Abans de ser director de nous projectes, Dalmau va dirigir el Centre Internacional de Formació Contínua del campus Manresa de la UVic-UCC. El càrrec que ocuparà té una vigència de tres anys, que es poden prorrogar un altre mandat.

Per a la institució universitària manresana, formar part d'aquesta organització representa un reconeixement a l'experiència i la trajectòria d'UManresa en la formació continuada, primer des de l'Escola de Formació Contínua i actualment des del Centre Internacional de Formació Contínua. Segons Òscar Dalmau, «ens permetrà aprendre i compartir coneixements, experiències, projectes i línies de treball en l'àmbit de la formació continuada amb universitats de prestigi d'altres països i entorns; col·laborar i cooperar en el desenvolupament d'iniciatives i projectes conjunts, entre els quals la mobilitat d'alumnat i professorat o el desenvolupament de programes amb titulacions conjuntes; i finalment, ens servirà per potenciar la visibilitat i el posicionament internacional de la marca UVic-UCC i del Centre Internacional de Formació Contínua».