Les obres per dotar el riu Cardener d'una passarel·la de vianants a l'alçada de Can Poc Oli és el projecte del pressupost participatiu més endarrerit de tots. Va ser triat en la segona edició, el 2016, i l'actuació no va començar fins al 16 de juliol passat, però no avança al ritme desitjat.

Segons informació demanada a l'Ajuntament, en la construcció de la passarel·la han aparegut problemes d'infiltracions d'aigua importants a la zona on es treballa que estan dificultant-ne l'execució i s'està treballant per buscar una solució al problema. De moment, per tant, les obres s'han aturat fins a solucionar el problema.

Altres actuacions pendents són les dues fases per il·luminar el parc del Castell, guanyadores el 2017 i el 2018. En aquest cas, l'Ajuntament té previst presentar la intervenció els propers dies.

No són els únics projectes que resten per fer. Del 2018 queda la millora del turó del Puigberenguer, que s'havia d'executar un cop acabades les obres al camp de la Pirinaica, que ja ho estan, tot i que amb problemes (vegeu l'edició de dimecres), els jocs al pati del Casino, i una proposta de millora del parc del Cardener a la zona del Pont Nou. Del 2017 hi ha el xalet de Casa Caritat. Lògicament, també hi ha pendents les quatre d'aquest any.