Els estudiants manresans no descansen en les seves protestes de rebuig a la sentència del Suprem i en contra de la repressió. Per quart dia consecutiu els joves s'han reunit per manifestar-se i mostrar el seu malestar pel centre de la ciutat.

Aquest cop la marxa s'ha iniciat a Crist Rei a les 11 del matí i ha circulat pels carrers de Manresa. Uns 500 joves amb banderes independentistes realitzen càntics reivindicatius. La marxa l'encapçala una gran pancarta amb el lema «Tombem la sentència aturem la represssió».

Manifestació d'estudiants a Manresa

Manifestació d'estudiants a Manresa

Després de dirigir-se cap a la plaça de la Reforma, els manifestants han girat bruscament i han anat cap a la plaça Major al crit de «Els carrers seran sempre nostres». A la plaça s'ha llegit un manifest i s'ha desconvocat oficialment la marxa.

Tot i això, molts dels estudiants s'han dirigit cap a la caserna de la Guàrdia Civil per la carretera de Cardona. Allí s'han produït moments de tensió, tot i que no hi ha hagut carregues, i els Mossos d'Esquadra han retingut un manifestant. Tot seguit s'han dirigit al Congost i cap al Pont Nou, on els Mossos no els han deixat travessar i els joves s'han començat a dispersar.