Dilluns se celebrarà a l'ajuntament de Manresa el ple extraordinari per designar els components de les meses electorals de les generals del pròxim 10 de novembre. Es durà a terme a la 1.

Segons la llei del règim electoral general, la formació de les meses electorals és competència dels ajuntaments sota la supervisió de les respectives Juntes Electorals de Zona. El sorteig s'ha de realitzar entre els dies 25è i el 29è posteriors a la convocatòria, que en aquest cas es va convocar formalment el 24 de setembre passat. Tot i així la Junta Electoral Central ha ampliat en aquesta ocasió el termini per a la seva realització.

Segons l'Ajuntament de Manresa, no es va creure convenient fer el sorteig al ple que es va celebrar aquest dijous perquè s'ha de fer la notificació a les persones assignades durant els tres dies següents, i dos d'aquests s'escaurien en dissabte i diumenge. Per això s'ha convocat el ple extraordinari.

El sorteig és un procés aleatori a partir d'un número de 4 xifres triat a l'atzar. A les últimes generals de l'abril 738 manresans van ser triats per ser a les meses.