Dos anys després de la seva creació, el maig del 2017, el grup de suport a la lactància establert a Manresa Fem Pit ha fet el pas d'establir-se com a associació.

Fem Pit és un grup de suport mare a mare que té la finalitat de donar suport i protegir la lactància materna i les mares que volen alletar. Des del seu inici, el grup ha estat coordinat per assessores de lactància (mares voluntàries amb experiència i formació específica en lactància materna), i la seva premissa ha estat facilitar el suport i l'intercanvi d'informació entre les mares assistents.

Fem Pit ofereix un espai en el qual les mares se sentin protagonistes i confiades d'expressar els seus dubtes i dificultats, i comparteixin informació adequada i suggeriments pràctics sobre la lactància materna.

Les sessions es duen a terme al centre de Manresa, a les dependències del SIAD, cada dimecres al matí o dijous a la tarda alternativament, durant els mesos de calendari escolar, tot i que l'ajuda de les assessores està tot l'any disponible, ja sigui telefònicament, per e-mail o whatsapp. Per a més informació podeu escriure a fempitgruplactancia@gmail.com.