Una vintena de persones han ocupat aquest matí l'interior de l'administració a Manresa, al carrer Circumval·lació 33, per protestar contra la sentència del Suprem i contra la repressió de l'estat.

L'acció ha començat a quarts de deu del matí i ha durat poc més d'una hora. A les 11 del matí tots els manifestants eren fora de l'edifici, on s'hi han concentrat una cinquantena de persones que han iniciat una segona seguda per impedir el pas. Aquesta segona seguda ha durat pràcticament tres hores, quan Arran Manresa ha informat que desconvocava la protesta.

En un inici la Policia Local de Manresa ha tallat l'accés al carrer i els Policia Local de ManresaMossos d'Esquadra No han deixat entrar ningú que no tingués cita i han identificat els qui hi havia a interior.

A l'exterior de l'edifici s'han presentat desenes de persones per donar suport. Arran Manresa ha denunciat que els Mossos s'han emportat el seu mediador. Els manifestants han sortit voluntàriament del seu interior i els Mossos els han identificat a tots.

Aquesta és la acció «sorpresa» que es va anunciar aquest dimarts al vespre a les xarxes. En ella es feia una crida a assistir a la plaça Espanya a les 9.00h del matí amb menjar i aigua per realitzar una acció que no es detallava.