Del 28 d’octubre al 10 de novembre hi ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a aquelles persones interessades en ser monitors de la 34a edició del Campi qui Jugui. Les sol·licituds es poden presentar físicament a les oficines del CAE - La Xarranca (Plaça del Milcentenari, s/n, de Manresa) de dilluns a divendres, de 9 a 2 del matí i de 4 a 2/4 de 7 de la tarda i els dissabtes, de 10 a 2/4 de 2 del matí o bé a través del web del CAE www.cae.cat.

A través del web també es pot accedir a tota la informació i documentació relacionada amb aquest procés: el formulari de sol·licitud, la documentació que cal adjuntar, els criteris de puntuació de les persones candidates, els terminis previstos... També al web es publicarà el llistat provisional de persones seleccionades i el definitiu, deixant uns dies de marge per a que les persones no conformes amb la selecció provisional puguin presentar les seves al·legacions. Hi ha prevista la contractació de 60 monitors i monitores.

Per segon any consecutiu, la Fundació La Xarranca i el CAE assumeixen l’organització de tot el procés de selecció, contractació i coordinació del monitoratge del Parc de Nadal de Manresa. El Campi qui Jugui se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener al complex esportiu Vell Congost.