Pacients que estan en tractament als serveis d'Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia de Manresa practicaran l'artteràpia per expressar-se a través d'una obra artística i, així, establir un nou canal de comunicació de les seves emocions.

La iniciativa és impulsada per la Fundació Nous Cims amb la col·laboració de la Fundació Kalida, seguint la línia de promoure projectes que tinguin efectes positius en les persones que estiguin patint un procés oncològic. Les inscripcions als tallers estan obertes. El projecte s'anomena «Artteràpia: som de qualsevol color». Segons Marta Mosquera, directora de l'àrea de Benestar Emocional de la Fundació Nous Cims, la iniciativa rep aquest nom «pensant en les experiències que les persones experimenten en el procés de malaltia i l'acompanyament en els moments més grisos del càncer i modestament en els espais i entorns més acolorits que s'hi puguin obrir».

Les sessions es faran setmanalment a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Hi ha previst formar dos grups amb un màxim de 8 persones en cada un, que portaran a terme 12 sessions.