Una desena de restaurants de Manresa participen a partir d'avui a la Gastro Week by Abadal, una proposta del celler bagenc que convida els cuiners a preparar menús que maridin amb vins de la marca. Els restaurants ofereixen menús creats en exclusiva per a l'ocasió. La proposta s'allargarà fins aquest diumenge.

La primera Gastro Week by Abadal a Manresa té la intenció de potenciar el maridatge dels productes de la terra, en el que els organitzadors han definit com «una oferta gastronòmica local, diversa i enriquidora, amb la voluntat d'experimentar la fusió perfecta entre vi i gastronomia».

Hi participen els establiments següents: restaurant Aligué, Cal Spaguetti, Casa l'Agulla, Els Noguers, Golden, Kursaal Espai Gastronòmic, Las Vegas, Maïami, Raviolo i Turó de la Torre. Les reserves s'han de fer contactant directament amb els restaurants adherits. Els preus dels menús varien segons la proposta del local i poden anar dels 18,5 euros als 68. Els menús es poden consultar a www.abadal.net/gastroweek.