Tal com ja ha informat Regió7, des del passat 24 d'octubre i fins aquest dissabte, 2 de novembre, l'Ajuntament de Manresa manté l'ampliació d'horaris del cementiri de Manresa amb motiu de la festivitat de Tots Sants, de 9 del matí fins a 2/4 de 7 de la tarda, amb l'objectiu de facilitar a la població la visita als seus difunts.

A més a més, divendres, l'operador de la línia de bus Manresa-Sant Joan de Vilatorrada farà un reforç en el servei de bus, complementari del servei normal, amb el següent recorregut: plaça d'Europa, carrer de Pompeu Fabra, carrer de Francesc Moragas, els Panyos i cementiri. De retorn farà parada a cementiri, plaça Valldaura i plaça d'Europa. El servei es farà de 9 a 2/4 de 2 del migdia i de 3 a 7 de la tarda, amb una freqüència de pas de quinze minuts.

Així mateix, la Línia Festius de Bus Manresa farà la parada "El Congost" (carrer de Martí i Pol) propera al cementiri. L'horari de servei és de les 8.10 a les 22.40 h, amb freqüència de pas de 60 minuts.

Oficis religiosos

Per commemorar les festivitats a Tots Sants (1 de novembre) i el Dia dels Difunts (2 de novembre), el cementiri té previst acollir diversos cultes religiosos.

El dia 1, a les 12 del migdia, es farà missa celebrada per Mn. Joan Hakolimana, rector de la parròquia de Santa Maria de la Seu de Manresa, amb la participació de la Capella de Música de la Seu, en sufragi dels difunts del Cos de Bombers, Creu Roja i Protecció Civil.

El dissabte 2 de novembre, a les 4 de la tarda, també es farà missa celebrada per Mn. Joan Hakolimana, rector de la Parròquia de Santa Maria de la Seu de Manresa.

En cas de pluja, els oficis religiosos quedaran suspesos.

Visita guiada al patrimoni artístic del cementiri

Diumenge, 3 de novembre, a les 11 del matí, es farà una visita al patrimoni artístic del cementiri. El preu és de 4 euros (gratuït pels menors de 12 anys). Les entrades es poden comprar a través del següent enllaç . Més informació al telèfon a l'Oficina de Turisme de Manresa, tel. 93 878 40 90.