Entorn unes 150 persones, segons la Policia Local de Manresa, s'han concentrat aquest dijous al vespre a la plaça de Sant Domènec per mostrar la seva disconformitat amb la sentència del cas d'abús sexual múltiple, que s'ha fet pública avui. Una protesta que s'ha acabat fusionant amb una altra manifestació convocada contra la sentència del procés, al mateix lloc i a la mateixa hora.

La convocatòria l'ha fet el Comitè de Vaga Feminista i inicialment s'havia anunciat com una cassolada, a 2/4 de 8 del vespre. Finalment, però, no hi ha hagut soroll de cassoles i l'acte ha començat uns trenta minuts més tard del previst. S'ha llegit un manifest i, seguidament, els presents, darrere una pancarta que tenia escrit el lema "No estàs sola" s'han unit a la manifestació contra la sentència del procés, que ha avançat per la carretera de Cardona fins a la caserna de la Guàrdia Civil.

El Comitè de Vaga Feminista de Manresa rebutja totalment la sentència pel cas d'abús sexual múltiple coneguda aquest matí. Denuncia que la qualificació dels fets hagi estat d'abús sexual i no com a agressió i asseguren que hi va haver intimidació contra la víctima. També ha mostrat el seu suport a la víctima i a la seva família i ha recordat que han obert una campanya de donacions per ajudar-la en el procés legal.