Al local de la gent gran de l'Associació de Veïns de Mion-Puigberenguer, situat al costat de la plaça de la Democràcia del barri manresà, els avis que hi van ja no han de passar fred. L'Ajuntament hi ha instal·lat un sistema de radiadors per caldejar el local que ha substituït la vella caldera, que feia molts anys que havia quedat totalment obsoleta. Els usuaris del casal n'estan encantats.

El local, amb una capacitat per a una vuitantena de persones, obre de dilluns a divendres. El va posar en marxa la Fundació Caixa Manresa, que el va cedir a l'Ajuntament, responsable directe. De la gestió del dia a dia se n'encarrega el Futbol Club Pirinaica en coordinació amb l'associació de veïns.

Fonts de la Pirinaica han explicat que el següent pas serà posar aire condicionat de cara al bon temps. Asseguren que, de moment, amb la nova calefacció, «la gent gran està molt contenta perquè a l'estiu hi passaven molta calor i a l'hivern, molt fred». Remarquen que hi ha molta gent gran que viu sola per a la qual el casal és un motiu per sortir de casa.