Les caminades, organitzades per Dinàmic Guies de Muntanya i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, comptaran amb acompanyaments musicals que posaran melodia als paisatges. La primera caminada de “Petjades en Clau de Sol” programada serà pels cingles de Roca Tinyosa, el diumenge 24 de novembre a les 10 del matí.

Dinàmic Guies de Muntanya i la Fundació Turisme i Fires de Manresa han iniciat un nou cicle de caminades per l’Anella Verda de Manresa, “Petjades en Clau de Sol”. La particularitat d’aquestes caminades és que, a més de ser realitzades per guies espe cialitzats que posen veu al paisatge i al passat i present dels espais que es visiten, són passejades que compten amb un acompanyament musical que posa melodia a aquests paisatges i a la seva contemplació, unint música i natura, esport i espectacle, en una experiència única.

El diumenge 24 de novembre a les 10 del matí, i estrenant el cicle, es durà a terme una caminada circular anomenada “Els cingles de Roca Tinyosa”, i seguirà part de l’itinerari dels cingles del Llobregat. Amb sortida i arribada al Santuari de la Salut de Viladordis, la caminada durà a espais de gran interès natural i paisatgístic com els cingles de Roca Tinyosa, els Tres Salts o les tines del Llobregat.

La caminada recorrerà una distància aproximada de 6,5 Km, amb poca dificultat tècnica i 125 metres de desnivell positiu i 125 de negatiu. Al final del recorregut, els participants rebran un petit refrigeri vora el santuari. El guiatge correrà a càrrec de Dinàmic Guies i l’acompanyament musical el realitzarà el violinista manresà Arnau Barrios.

Ja es poden realitzar les inscripcions online clicant aquí o, presencialment, a l’Oficina de Turisme de Manresa. Les places limitades tenen un preu de 10€, que inclou el guiatge, l’acompanyament musical i el refrigeri final, en un recorregut que durarà 3 hores aproximadament.

Aquest cicle de de caminades sorgeix del creixent interès que desperta el turisme de natura entre els visitants de la ciutat i els mateixos manresans, al mateix temps que segueixen teixint la col·laboració desenvolupada anteriorment en les exitoses caminades nocturnes Montserrat-Manresa o la Marxa del Pelegrí.