La seu de vegueria del Partit Demòcrata de les comarques centrals posa a disposició de la ciutadania un llibre de condol pel traspàs del pare del President Carles Puigdemont, Xavier Puigdemont.

Es podrà trobar un llibre de condolències a cadascuna de les seus de vegueria del territori. Davant de la gran quantitat de peticions rebudes, la Direcció Nacional ha pres la decisió de posar a disposició de la ciutadania uns llibres de condol que es faran arribar al President Puigdemont en motiu de la recent mort del seu pare.

D’aquesta manera, el Partit Demòcrata vol expressar el seu condol i vol que tothom qui ho desitgi també en tingui l’oportunitat, en uns moments especialment difícils, que a més cal afegir-hi la

llunyania injusta de l'exili.

Estaran a la disposició de cada seu territorial de les Vegueries del partit, durant el dia d’avui, dijous, i demà, divendres, de 10 h. a 14 h. i de 16 h. a 20 h. i el dissabte, de 10 h. a 14 h. En el cas de la seu de Catalunya Central, l’adreça és el carrer Alfons XII, número 13 de Manresa.