Comprova els resultats a Manresa de les Eleccions Generals del 10 de novembreEleccions Generals del 10 de novembre al nostre especial. Aquest diumenge, 52.589 manresans podran exercir el seu dret a vot i a Regió7 podràs consultar tots els resultats, a nivell nacional i també per municipi, província i comunitat autònoma.

També t'oferim la possibilitat dexaminar el repartiment d'escons al Congrés dels Diputats i al Senat gràcies als gràfics, que ofereixen tota la informació sobre vots, percentatge i participació.

Resultats de les Eleccions Generals a Manresa

A més, pots accedir a l'escrutini actualitzat de la jornada electoral, amb els resultats de cada partit i els escons que suma en cada moment, així com la dada necessari que es requereix per obtenir majoria absoluta, establerta en 176 diputats. També es pot fer la recerca a través de les diferents pestanyes dels gràfics i comprovar la comparativa amb els resultats del 10-N.

Poc seguiment a la seu de Junts per Catalunya

Minuts abans de les 10 de la nit, a la seu de PDeCat, on es feia el seguiment de JxCat, hi havia molt poca gent i la sala estava buida. En un despatx hi havia alguns directius del partit a Manresa com ara l'alcalde Valentí Junyent o el regidor Joan Calmet. De moment segueixen l'escrutini sense gaires ànims, amb cert temor al que pugui passar.

Seguiment més animat a la seu d'ERC

Tot i tenir una seu poc concorreguda al voltant de les 10 de la nit, de forma similar a la de JxCat, al local d'ERC els ànims són més optimistes ja que veuen la victòria a tocar. A la seu manresana del partit republicà, el proper alcalde Marc Aloy, el president local de la formació Ramon Fontdevila i la senadora Mirella Cortès, entre d'altres, esperen els apoderats per fer el brindis amb cert cansament pel desgast de la campanya.