L'Escola Agrària de Manresa i l'Era, Espai de recursos agroecològics, han rebut un reconeixement del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. Aquest ens ha lliurat, amb motiu de la celebració del 25è aniversari, reconeixements a diverses persones, empreses i organitzacions que han destacat en el sector ecològic.

La celebració va tenir lloc al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra i era un acte per commemorar els 25 anys de l'entitat com a autoritat de control i certificació dels aliments ecològics de Catalunya, amb l'assistència de més de 300 persones del sector ecològic.

La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, que va participar en l'acte acompanyada de diversos directors generals del seu departament, va felicitar l'entitat «pels seus 25 anys al servei de la producció ecològica i els consumidors i per contribuir a generar dinàmiques sostenibles i generadores». Jordà, que va cloure l'acte, va donar valor a la distinció de qualitat: «El CCPAE certifica l'alimentació ecològica però també certifica país».

D'altra banda, el president del CCPAE, David Torrelles, que va pronunciar el discurs de benvinguda a l'acte de la celebració, va posar l'accent en el «repte de continuar oferint aliments de màxima qualitat, respectuosos amb la natura i sincers amb les persones consumidores».