L'any 2018, Manresa Turisme va posar en marxa el programa Welcome, adreçat a establiments comercials i de restauració, per tal de fer-los partícips de l'activitat turística a Manresa i la comarca i que poguessin facilitar informació turística als seus clients. L'any 2018 s'hi adherir nou establiments i aquest 2019 s'hi han afegit tres establiments més.

El programa d'enguany ha estat format per quatre sortides. La primera va ser a l'Oller del Mas, on a banda dels vins es van poder conèixer els olis del Bages; la segona, una ruta per la Vall del Flequer amb degustació de formatges a càrrec de Bages Terra de Vins; la tercera, un guiatge pel modernisme de Manresa i una visita al Museu de la Tècnica i va concloure, ahir, amb la sessió final, visitant el celler Abadal

A la sessió d'ahir van assistir una vintena de participants, que es van mostrar molt satisfets de la iniciativa i la van considerar d'utilitat tant per conèixer els projectes turístics com per oferir un millor servei als seus clients.

A principis de desembre, es tornarà a obrir convocatòria per a donar d'alta a nous establiments al programa Welcome 2020.