Dexeus Dona té actualment centres a Barcelona, a Sabadell i a Manresa, i també té un acord de col·laboració amb el centre Cemgine de Vic.

Segons Dexeus, les comarques centrals i Manresa tenen interès pel creixement poblacional que ha experimentat la ciutat i el seu entorn, que «l'ha convertit en una àrea d'atracció per a l'activitat sanitària privada». La decisió d'ampliar els serveis fora de l'àrea de Barcelona també s'ha pres pel fet d'haver arribat a «un sostre d'ocupació assistencial» al centre sanitari a la capital catalana. Finalment, argumenta que l'expansió fora de Barcelona també es deu a «les necessitats actuals de les dones, que disposen de poc temps i busquen serveis assistencials en el seu entorn més pròxim».

Dexeus Dona realitza més de 1.500 cirurgies l'any. Moltes són ambulatòries i n'hi ha que són intervencions d'alta complexitat. El servei d'Obstetrícia té especialistes en parts d'alt risc, i en l'àmbit de la reproducció assistida du a terme 3.500 tractaments l'any. El 25 % són dones o parelles que venen de fracassos anteriors i que tenen 40 anys de mitjana.

Les arrels del centre ginecològic Llatjós cal buscar-les al 1945, quan el metge Ramon Llatjós (Santpedor, 1914-Manresa, 2000) es va establir a Manresa. Fill de metge, va atendre el seu primer part el 1935 a l'Hospital Clínic de Barcelona, on s'estava formant. El 1936 va iniciar la seva activitat com a metge de família a Fonollosa. Un cop acabada la guerra, va tornar al Clínic per especialitzar-se en Ginecologia i Obstetrícia, i el 1945 es va establir professionalment a Manresa. Un dels seus objectius va ser reduir la mortalitat als parts, que es van començar a fer a la Clínica de Sant Josep. Ja jubilat, l'equip de Llatjós va continuar la seva tasca assistencial. Primer al carrer Caputxins, fins que el 1999 es van traslladar a l'actual centre ginecològic Llatjós.