El Centre Cultural el Casino de Manresa acollirà divendres una jornada amb representants de la xarxa europea de ciutats mitjanes Eurotowns i de ciutats catalanes, que debatran sobre com es poden promoure els objectius de desenvolupament sostenible de les ciutats.

L'acte s'iniciarà a les 10 del matí i tot seguit hi haurà una Taula rodona sobre estratègies de promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible des de la societat civil. A 2/4 de 12 del matí s'explicaran experiències de municipis i ens locals europeus en la localització i aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, amb intervencions de les ciutats membres d'Eurotowns, de l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i diputada, Núria Parlon, i del comissionat de l'Agenda 2030 de l'Ajuntament de Barcelona, Miquel Rodríguez.

Amb motiu d'aquesta jornada, l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha editat material de suport i productes de marxandatge, una bossa, un bolígraf i una cantimplora que incorpora el logo de la marca de ciutat, adaptat a la imatge que l'ONU fa servir per promoure els objectius de desenvolupament sostenible.