L'Oficina Jove del Bages (carrer Sant Blai, 14) acollirà dissabte, a les 6 de la tarda, la sisena sessió d'IRIS, l'espai per a joves LGTBI+ de Manresa i el Bages. L'activitat consistirà en un taller d'autodefensa centrat a treballar estratègies tant de manera personal com col·lectiva per combatre les situacions de discriminació que afronten les persones LGTBI.

El taller contra la LGTBIfòbia anirà a càrrec d'Ana Jorge i treballarà l'autodefensa físicament, però també des d'un vessant social i personal facilitant eines i estratègies per fer front a aquestes situacions.

L'IRIS és un espai gratuït i obert a totes les persones joves que s'identifiquen amb les sigles LGTBI. L'objectiu és continuar generant un espai de trobada i de creació de xarxa, de confiança i seguretat per a posar sobre la taula dubtes, debats i experiències vinculades amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere. Per a més informació es pot escriure a bages@oficinajove.cat o al WhatsApp del 676 664 142, a sai@ajmanresa.cat o sai@ccbages.cat.