L'Ajuntament de Manresa ha destinat 41.663 euros a actuacions de millora del parc Vila Closes, al barri de la Plaça Catalunya de Manresa, que formen part de l'acord subscrit el 2011 entre el govern municipal -en aquell moment tripartit- i la comissió ciutadana nascuda arran de la polèmica desfermada pel rebuig a les estructures metàl·liques per compartimentar l'espai.

Els gairebé 42.000 euros han servit per instal·lar una nova zona de joc infantil i adequar paviments. Concretament, s'han col·locat gronxadors amb un seient tipus cistell i un mòdul addicional de dues places amb dos seients plans. En aquesta zona també s'ha instal·lat un paviment continu de cautxú.

A més a més, s'ha procedit a la pavimentació amb peces de junta oberta a zones anteriorment pavimentades amb llambordes, la majoria de les quals ja havien estat arrencades i es trobaven en mal estat o bé desaparegudes. El sistema de reg en aquests espais serà restituït. Fins ara s'han fet intervencions per col·locar una nova escala d'accés al parc, substituir paviment de llambordes, adequar la xarxa de reg, plantar arbres, desmuntar les estructures metàl·liques centrals del parc i instal·lar nova il·luminació, entre altres actuacions.