L'Ajuntament de Manresa ha executat diverses millores al Parc Vila Closes, situat entre l'avinguda Tudela, el carrer de Miquel Martí i Pol i el carrer del Pintor Basiana, per tal de millorar-ne l'estat.

Una de les actuacions que s'ha dut a terme és la instal·lació d'una nova zona de joc infantil al parc formada per dos mòduls gronxador, amb un seient tipus cistell i un mòdul addicional de dues places amb dos seients plans. En aquesta zona també s'ha instal·lat un paviment continu de cautxú.

També s'ha procedit a la pavimentació amb peces de junta oberta a zones anteriorment pavimentades amb llambordes, la majoria de les quals ja havien estat arrencades i es trobaven en mal estat o bé desaparegudes. Igualment, es restituirà el reg en aquests espais.

Aquestes intervencions de millora al Parc Vila Closes tenen un cost total de 41.663,18 euros.

Les actuacions formen part de l'acord subscrit el 2011 entre l'Ajuntament de Manresa, que preveia diverses intervencions, que s'han anat duent a terme els darrers anys.

Entre altres, s'ha col·locat una nova escala d'accés al parc, s'ha substituït un paviment de llambordes, s'ha adequat la xarxa de reg i s'han plantat diversos arbres, s'han desmuntat les estructures metàl·liques centrals del parc i s'ha instal·lat nova il·luminació.