La presentació oficial de l'Associació per a la recuperació i la reinserció integral-Espai per l'Ànima va omplir ahir la sala d'actes de la Casa Flors Sirera.

I ho va fer de dues maneres. Va omplir la sala físicament, fins i tot hi havia gent dreta, però també de la humilitat «de persones ferides que no s'avergonyeixen de la seva vulnerabilitat», en paraules del jesuïta, antropòleg i teòleg Xavier Melloni, que va felicitar els impulsors de l'entitat per crear un espai de guariment col·lectiu. Ells van explicar que l'entitat oferirà els dijous, de 7 a 9 del vespre a la Casa Flors Sirera, acompanyament emocional i psicoterapèutic, artteràpia,activitats culturals, socials, esportives i de contacte amb la natura.

Van explicar que no pretenen substituir cap metge sinó omplir el buit que deixa la ciència mèdica i que té a veure amb trencar l'aïllament que a vegades generen les malalties oferint acompanyament, debats, art, relació amb l'entorn natural i un espai on no avergonyir-se de la vulnerabilitat.