La segona edició del joc del Kapla al Museu de la Tècnica, organitzada pel CAE i la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia, tindrà lloc aquest cap de setmana. Es podran fer construccions amb 25.000 peces de fusta, 6.000 més que l'any passat, i, dissabte, l'horari s'ampliarà a la tarda, de 5 a 8. Al matí serà de 10 a 2 tant dissabte com diumenge.

Ahir, el director del CAE, Nasi Muncunill, i el del Museu de la Tècnica, Eduard Serra, van presentar la segona edició, després de la bona acollida de la primera, l'any passat, amb 4o0 assistents. Els va acompanyar Antònia Raich, cap de Comunicació, Participació i Mecenatge a Althaia, fundació que protagonitzarà un Kapla solidari. A canvi d'un donatiu de 5 euros, qui ho vulgui hi podrà afegir peces de fusta de colors. Els diners recaptats es destinaran a la millora dels espais per a l'atenció infantojuvenil d'Althaia.

En aquesta edició, s'ha canviat la distribució dels espais respecte l'any passat. Hi haurà una secció per a qui vulgui jugar a la seva, amb un marcador inclòs per apuntar l'alçada de les construccions. En un espai annex es projectaran vídeos de construccions espectaculars de Kapla. Al costat de les escales, hi haurà taules i cadires per a qui vulgui assolir reptes constructius, que podran ser més o menys guiats. Just a sota de les escales es construirà un mandala i també hi haurà un espai per als infants, a més a més del solidari.

L'entrada valdrà un euro i hi haurà sortejos entre els assistents i entre els participants en un concurs a Instagram. El premi: jocs.