Treballadors del servei de neteja pública de Manresa han emès un comunicat on denuncien «assetjament laboral» per part de l'empresa que gestiona el servei, Fomento de Construcciones y Contratas (FCC). Des de la secció sindical de la CGT a FCC Manresa asseguren que l'Ajuntament augmenta les càrregues de feina «fins a límits surrealistes».

Culpen directament el consistori, i en especial el departament tècnic, de la «nefasta gestió del servei» i els adverteixen «que la paciència se'ns esgota» i que «si segueixen pel camí de la repressió, ens obligaran a agafar el camí de l'autodefensa».

El sindicat afirma que «la prioritat [de l'empresa] és que els GPS deixin constància del pas dels vehicles de neteja sense fer la feina mínimament acceptable», fet que repercuteix a la resta de serveis de neteja manual. Segons el sindicat, «tot això provoca les persecucions per part dels tècnics de l'Ajuntament i encarregats de FCC, que amenacen i sancionen treballadors que fa molts anys que paguen amb els seus ronyons les retallades del govern municipal».