La façana de l’Ajuntament de Manresa s’il·luminarà demà al vespre de color blau, des de 3/4 de 6 de la tarda. La il·luminació amb aquest color es deu a la proposta a nivell mundial d’UNICEF d'il·luminar edificis emblemàtics per commemorar el 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant per part de les Nacions Unides, celebrada el 20 de novembre de 1989.

Enguany, l’Ajuntament de Manresa s’adhereix a la petició d’UNICEF per a celebrar l’efemèride i conscienciar sobre la importància dels drets dels infants. Des del dia 11 de novembre i fins aquest dissabte Manresa celebra la 9a Setmana dels Drets dels Infants, dedicada al respecte.

Demà mateix tindrà lloc, a 2/4 d’11 del matí, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa, el Manifest Commemoratiu dels Drets dels Infants. És el sisè any que aquest manifest el realitzen infants de 5 anys de diferents escoles de la ciutat. Aquest any anirà a càrrec de les escoles Fedac Manresa i Puigberenguer. L’alumnat de 5 anys de les escoles que participen han estat treballant el respecte a la diferència a través d’un conte.

Més informació sobre els actes de la Setmana dels Drets dels Infants en aquest enllaç.