L’Oficina Jove del Bages durà a terme a centres de secundària i també a les universitats de Manresa la campanya «Desmarca’t de la violència envers les dones». Consisteix en desenvolupar diverses accions i dinàmiques per fer reflexionar a les persones joves sobre la violència que poden patir les dones. Es realitzarà a través dels anomenats Punts Pati i Punts al Campus.

Als institut es demanarà als estudiants que expressin la seva opinió amb unes bafarades escrivint frases relacionades amb el dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Els centres que hi participen són: La Salle, Manresa Sis, Lacetània, Lluís de Peguera, Oms i de Prat, La Joviat, Guillem Catà, FEDAC, Pius Font i Quer i Cal Gravat.

L’activitat a les universitats ressalta els valors de rebuig al masclisme. En aquest cas l’activitat que s’ha proposat posa l’accent en la conscienciació i en la reflexió entorn a la temàtica del dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Amb aquesta finalitat i sota el nom «Teixim valors». Els estudiants han d’ordir una xarxa de papers liles amb paraules, valors i frases combatives per mostrar el rebuig de la societat cap a la violència masclista