La dissenyadora d'interiors Susanna Cots, ha guanyat el premi German Design Awards pel projecte de millorala clínica Sant Josep de Manresa. La interiorista s'ha imposat com a guanyadora en un dels premis més prestigiosos del sector, promoguts pel German Design Council, d'entre més de 1.500 candidatures.

Des de l'estudi assenyalen que el guardó reconeix així l'«interiorisme emocional» que la dissenyadora aplica als espais sanitaris. «En una clínica, les emocions són a flor de pell. Els estats d'ànim poden passar per moltes fases: inquietud, cansament, alegria, dolor, i l'espai ha d'oferir una sensació de confiança per a poder sentir que estem en el lloc adient», comenta Susanna Cots, «i això s'aconsegueix amb els elements invisibles del disseny, entre els quals destaca la llum; però també la distribució i el color blanc».

L'estudi de Cots va obrir les portes l'any 2001 i actualment està situat a Begur. Des del 2014, té presència internacional a Hong Kong. L'any 2018 va iniciar el seu projecte personal més ambiciós amb The Eleven House, la marca que ha creat per unir disseny, art i cultura. El primer espai del projecte s'ubica a Peratallada.