Aquest cap de setmana es posarà en funcionament la pista de gel de la plaça de Sant Domènec. L'estrena s'ha avançat una setmana respecte del període nadalenc de la temporada passada. La inauguració oficial, però, no es farà fins el cap de setmana vinent, coincidint amb la Fira de Sant Andreu, que és quan també s'encendrà la il·luminació nadalenca als carrers de la ciutat.

La pista de gel s'ha convertit en un reclam comercial a Manresa durant les festes nadalenques. La temporada passada hi van passar unes 12.500 persones durant les 7 setmanes que va estar oberta. Tenint en compte que la majoria eren nens i nenes, es calcula que l'atracció atrau més de 25.000 persones al centre. Funcionarà, també, fins passat reis.

Per segon any consecutiu l'equipament el gestionarà la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC). Abans ho feia el mateix Ajuntament.

Com cada any els establiments de la ciutat que estiguin interessats tindran vals per repartir entre els seus clients per poder patinar. Qui ho vulgui també ho podrà fer pagant a la mateixa taquilla que s'ha instal·lat a una de les bandes de la plaça.