La dissenyadora d'interiors Susanna Cots, amb estudi a la població de Begur, ha guanyat el premi German Design Awards amb un projecte per a la Clínica Sant Josep de Manresa. La interiorista establerta a l'Empordà s'ha imposat com a guanyadora en un dels guardons més prestigiosos del sector, promoguts pel German Design Council, que s'ha celebrat a la ciutat alemanya de Frankfurt. Hi optaven més de 1.500 candidatures.

L'estudi de Cots ha afirmat que el guardó reconeix «l'interiorisme emocional» que la dissenyadora aplica als espais sanitaris. «En una clínica, les emocions són a flor de pell. Els estats d'ànim poden passar per moltes fases: inquietud, cansament, alegria, dolor, i l'espai ha d'oferir una sensació de confiança per poder sentir que som en el lloc adient», ha comentat la dissenyadora, i «això s'aconsegueix amb els elements invisibles del disseny, entre els quals destaca la llum, però també la distribució i el color blanc».

L'estudi de Cots, que va obrir les portes l'any 2001, ha obtingut diversos reconeixements internacionals. Des del 2014, té presència internacional a Hong Kong. L'any 2018 va iniciar el seu projecte personal més ambiciós amb The Eleven House, la marca que ha creat per unir disseny, art i cultura. El primer espai d'aquest projecte és a la també població empordanesa de Peratallada.