A partir d'aquesta mateixa nit i durant una setmana es duran a terme diversos treballs per millorar la seguretat viària a diferents cruïlles de la ciutat. Es faran en horari nocturn a partir de les 10 de la nit des d'aquest diumenge. També hi haurà tasques que es faran de dia quan impliqui zones d'estacionament.

Les actuacions consisteixen a millorar la senyalització horitzontal actual, modificar els aparcaments existents o establir nous passos per a vianants.

Els treballs es duran a terme a cruïlles dels carrers Alcalde Armengou, Lleida, Gaudí, Foneria, Sagrada Família, Sant Antoni Maria Claret, Sant Joan de Déu i les places 11 de Setembre i Infants.

A partir de demà també es faran obres per millorar espais de vianants. En concret es duran a terme a la plaça de Fius i Palà i a la de Lluís Companys, on es faran treballs per millorar el paviment, i als carrers Caputxins i Ferrer Vidal. En aquests casos s'ampliaran les voreres.

Els treballs duraran quatre setmanes i afectaran la mobilitat. Es prohibirà l'estacionament en l'àmbit d'afectacions dels treballs i també per poder-hi tenir el material de les obres. S'habilitaran itineraris alternatius per als vianants.